The Housing Company

The Housing Company
Wilhelminasingel 118
6221 BL Maastricht

Tel: 043-3900399
Mail: info@thehousingcompany.nl

Woningmakelaar verhuur

Het verhuren van een woning
Bij het verhuren van een woning komt er van alles op u af. U wilt een goede huurder en een gedegen huurovereenkomst die afdekt wat is afgesproken. Tijdens de huurperiode wilt u prettig contact, tijdig huurbetalingen ontvangen en een tevreden huurder. Als de huurovereenkomst eindigt wilt u uw woning weer in een goede staat terug.

Wat is de juiste aanpak voor optimale en zorgeloze verhuur?
Het bepalen van de actuele en optimale huurprijs, de bijkomende juridische materie omtrent huurprijswetgeving, huurbescherming van een huurder en het juiste model huurovereenkomst correct toepassen vereist vakkennis. Het bereiken en grondig screenen van zo’n kwalitatieve (expat)huurder kunt u niet zonder meer zelf. Deze werkzaamheden vragen om specialistische kennis en ervaring. Het is verstandig om de verhuur van uw woning uit te besteden aan een ervaren specialist; een woning goed verhuren is immers een vak.

De huur- en verhuurmakelaars van The Housing Company verstaan dit vak al meer dan 15 jaar. Wij garanderen een aantoonbare meerwaarde van onze diensten. Bovendien kunt u rekenen op een heldere communicatie in de gehele samenwerking.

We zijn voor onze klanten altijd op zoek naar huurwoningen in en rondom Maastricht!
Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een huurwaardebepaling en verhuuradvies.
Telefoon: 043-39 00 399

Makelaars | Vastgoedmanagers | VvE Beheer