The Housing Company

The Housing Company
Wilhelminasingel 118
6221 BL Maastricht

Tel: 043-3900399
Mail: info@thehousingcompany.nl

Huis in beeld

Uitgelicht

Partners

pararius funda

The Housing Company: Makelaars | Vastgoedmanagers | VvE Beheer

Mogen wij ons even voorstellen?
The Housing Company, centraal gelegen op de hoek van de mooie Wilhelminasingel en het Hoogbrugplein, is een van de eerste woningmakelaars en vastgoed-beheerders van particulier en zakelijk vastgoed in Maastricht en omstreken.

Het is dan ook een naam op het gebied van verhuurbemiddeling waarachter een enorme ervaring schuil gaat. De heer Emile Slijpen en zijn team zorgen samen voor een steeds groter wordende groep tevreden klanten.

Organisatie
The Housing Company bestaat uit de volgende afdelingen, te weten:
- woningmakelaars (verhuren, verkopen)
- vastgoed managers (dagelijks beheer, VVE beheer, projectmanagement)

Vastgoedbeheer
Dagelijks voeren wij het financieel, operationeel en technisch beheer uit voor onze eigenaren. Wij beheren voor zowel vastgoedbeleggers, professionele investeerders als particuliere eigenaren ruim 400 units. Door onze eigen vastgoedportefeuille, bestaande uit bijna 100 units, weten wij precies wat belangrijk voor een eigenaar is.

Onze ervaring en enthousiasme garanderen een juiste marktkennis en werkwijze. Ons uitgebreid en jarenlang onderhouden relatienetwerk is gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarbij persoonlijke relaties centraal staan

Verder is het zelf ontwikkelen van vastgoed en interieurontwerp een welkome aanvulling op ons dagelijks functioneren en kunnen we onze relaties hierbij goed adviseren.

Verhuur
Of het nu gaat om een studentenhuis of over een vrijstaande villa, wij verhuren voor diverse doelgroepen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ruim 1600 panden mogen verhuren voor eigenaren. En ze komen bij ons terug!

We begeleiden en ontzorgen onze klanten volledig in het hele verhuurproces. Zoals het inmeten van de woning, het maken van foto’s, huurprijsbepaling en een uitgebreide screening van de potentiële huurder, wij verzorgen het.

We zorgen ook voor een juridisch correcte huurovereenkomst en een inspectierapport van de woning bij de sleuteloverdracht met daarbij gedetailleerde foto’s.

We zijn voor onze klanten altijd op zoek naar huurwoningen in en rondom Maastricht!
Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een huurwaardebepaling en verhuuradvies.Telefoon: 043-3900399.

Makelaars | Vastgoedmanagers | VvE Beheer