The Housing Company

The Housing Company
Wilhelminasingel 118
6221 BL Maastricht

Tel: 043-3900399
Mail: info@thehousingcompany.nl

Bel ons nu op: 043-3900399

Meer informatie?
Bel: 043-3900399

Nieuw

Bredestraat
Maastricht

2 slaapkamers • 141 m²

€ 599.000,- k.k.

Nieuw

 • PlaatsMaastricht
 • StraatBredestraat
 • Soort woningBovenwoning
 • Type woningAppartement
 • Prijs€ 599.000,- k.k.
 • Beschikbaarheid-
 • Woonoppervlakte141 m²
 • Perceeloppervlakte0 m²
 • Bouwjaar1875
 • Aantal verdiepingen2
 • Kamers6
 • Slaapkamers2
 • Interieur-

In een van de oudste straatjes van het gezellige stadscentrum van Maastricht ligt dit luxe appartement met eigen lift en privé parkeerplaats. Sfeervolle pleintjes en chique winkelstraatjes vind je om de hoek evenals het alom bekende Vrijthof en Onze Lieve Vrouwenplein. Ondanks dat het bruisende stadsleven zich op steenworp afstand bevindt, is het appartement rustig gelegen.

Het appartement bestaat uit een entree alwaar ook de lift uitkomt, de luxe keuken met aansluitend eetkamer, slaapkamer met kantoorruimte met veel kastruimte ensuite, badkamer en toilet. De woonkamer met aansluitend de 2e slaapkamer en berging is gelegen op de 3e verdieping.
Indeling:

Souterrain:
In het souterrain bevindt zich een privé berging voor het opbergen van spullen en het stallen van fietsen. Deze berging (ca. 5m2) groot.

Begane grond:
Statige entree hal met trap naar de verdiepingen. Daarnaast is er een lift die uitkomt in de ontvangsthal van het appartement op de 2e verdieping.

De privé parkeerplaats is aan de achterzijde gelegen en biedt ruimte aan 1 personenauto.
Tweede verdieping:
Ruime entree met mooie ingebouwde kastenwand en eigen lift (ca. 6m2). Vervolgens komt u in de eetkamer (ca. 29m2) welke door de statige trap en authentieke balken een speels karakter heeft. De keuken (9m2) is half open en is voorzien van de volgende (inbouw) apparatuur: koelkast, vriezer, inductie-kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Verder is er voldoende opbergruimte.
Naast de eetkamer bevindt zich de overloop met toegang tot de separate toiletruimte en badkamer (ca.6m2) met ligbad, separate douche en wastafel. Tevens is hier ook de 1e slaapkamer (ca. 18m2) te bereiken met ensuite kantoorruimte (ca. 14m2). Hier is een mooie kastenwand in L-vorm met veel bergruimte.
Op de vide, gelegen op de 3e verdieping en welke via de statige trap vanuit de eetkamer is te bereiken, ligt de ruime woonkamer (ca. 32m2). Ook hier is weer een mooie inbouwkast gemaakt. Naast de woonkamer bevindt zich de 2e slaapkamer (ca. 21m2) en de berging met de Cv-installatie.

Bijzonderheden:
- Appartement is gerealiseerd in 2009
- In historische stadscentrum van Maastricht
- Centraal en toch rustig gelegen
- Luxe afgewerkt
- Parkeren aan de achterzijde van het pand op privé terrein
- VvE-kosten € 406,78

Algemeen:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto's, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door The Housing Company B.V., of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Het beheer van de pagina's en de getoonde content op deze website wordt beheert door The Housing Company B.V.

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Bredestraat
  Maastricht

  2 slaapkamers • 141 m²

  € 599.000,- k.k.

 • Laat je gegevens achter:

  Makelaars | Vastgoedmanagers | VvE Beheer