The Housing Company

The Housing Company
Wilhelminasingel 118
6221 BL Maastricht

Tel: 043-3900399
Mail: info@thehousingcompany.nl

Huren


Huurders
Wilt u huren in Maastricht? The Housing Company maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van huizenbezitters, beleggers en makelaars in Maastricht en omgeving. Zo zijn wij in staat snel en doeltreffend een passende woning voor u te vinden. Op basis van uw wensen maken wij een selectie uit ons uitgebreide woning bestand.

Het is dus bij The Housing Company mogelijk om verschillende woningen in één dagdeel te bezichtigen. Hiervoor kunt u ons dan een opdracht tot aanhuur begeleiding geven. Wij zoeken dan ook voor u, buiten ons eigen bestand om, bij andere makelaars en/of woningaanbieders.

Ons doel is om een zo goed mogelijke service te verlenen in de zoektocht naar de juiste woning.

Bezichtiging
Een van onze verhuurmedewerkers zal aanwezig zijn bij de bezichtiging om u te begeleiden. U kunt op uw gemak de woning bekijken en u krijgt antwoord wanneer er vragen zijn.

Registreren
Wanneer u zich registreert op onze website, kunt u aangeven aan welke eisen de woning moet voldoen. Het is zeer belangrijk om zoveel mogelijk informatie over uw woonwensen te beschrijven. Zo is het mogelijk voor ons om een passende woonruimte te vinden voor u.

Heeft u een woning naar wens gevonden? Dan zorgen wij voor de rest. U heeft tenslotte al genoeg aan uw hoofd. Wij verzorgen de onderhandelingen over de huurprijs, ingangdatum, opzegtermijn, inventaris en de overeenkomst. Na akkoord van de eigenaar wordt de huurovereenkomst opgesteld en getekend.

U dient de navolgende bescheiden te overleggen.

Voor particulieren:

  • Geldig legitimatiebewijs.
  • 2 recente salarisstroken en/of een arbeidscontract.

Voor zelfstandig ondernemers:

  • Recente IB-aangifte.
  • Recent uittreksel KVK met geldig legitimatie bewijs van de handtekeningbevoegden van de betreffende onderneming.

Wanneer aan alle financiële verplichtingen is voldaan, doen wij persoonlijk met u de incheck. Tijdens de incheck wordt de inventarislijst opgesteld en worden er foto’s gemaakt van de woonruimte. Tot slot overhandigen wij u persoonlijk de sleutel.

Uw verhuurmakelaar in Maastricht en omgeving