The Housing Company

The Housing Company
Wilhelminasingel 118
6221 BL Maastricht

Tel: 043-3900399
Mail: info@thehousingcompany.nl

Huren


Huurders
Wil je huren in Maastricht? The Housing Company maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van huizenbezitters, beleggers en makelaars in Maastricht en omgeving. Zo zijn wij in staat snel en doeltreffend een passende woning voor u te vinden. Op basis van jouw woonwensen maken wij een selectie uit ons uitgebreide woning bestand.

Het is bij The Housing Company ook mogelijk om verschillende woningen in één dagdeel te bezichtigen, ook woningen uit portefeuilles van collega makelaars. Wij zoeken dan ook, buiten ons eigen bestand om, bij andere makelaars en/of woningaanbieders.

Ons doel is om een zo goed mogelijke service te verlenen in de zoektocht naar de juiste woning.

Inschrijven
Het is goed om je sowieso in te schrijven. Je kunt er dan altijd van op aan dat je een word uitgenodigd voor een bezichtiging. Dit kun je hier doen.

Bezichtiging
Een van onze verhuurmedewerkers zal aanwezig zijn bij de bezichtiging om je te begeleiden. Je kunt de woning bekijken en krijgt direct antwoord wanneer er vragen zijn.

Registreren
Bij de registratie op onze website kun je aangeven aan welke eisen de woning moet voldoen. Het is zeer belangrijk om zoveel mogelijk informatie over de woonwensen te beschrijven. Wij zoeken dan naar passende woonruimte.

Heb je een woning naar wens gevonden? Dan zorgen wij voor de rest. Wij verzorgen de onderhandelingen over de huurprijs, ingangsdatum, opzegtermijn, inventaris en de overeenkomst. Na akkoord van de eigenaar wordt de huurovereenkomst opgesteld en getekend.

Je dient de navolgende bescheiden te overleggen.

Voor particulieren:
* Geldig legitimatiebewijs
* 2 recente salarisstroken em/of arbeidsovereenkomst.

Voor zelfstandige ondernemers:
* Recente IB-aangifte.
* Recent uittreksel KVK met geldig legitimatie bewijs van de handtekeningsbevoegden van de betreffende onderneming.

Wanneer aan alle financiële verplichtingen is voldaan, doen wij persoonlijk met u de incheck. Tijdens de incheck wordt de inventarislijst opgesteld en worden er foto’s gemaakt van de woonruimte. Tot slot overhandigen wij u persoonlijk de sleutel.

Makelaars | Vastgoedmanagers | VvE Beheer