The Housing Company

The Housing Company
Wilhelminasingel 118
6221 BL Maastricht

Tel: 043-3900399
Mail: info@thehousingcompany.nl

The Housing Company Beheer

Het administratief, financieel en technisch beheren van woonruimte is dikwijls een tijdrovende klus. Waarom zou u het zelf doen? The Housing Company beheert al jaren onroerend goed voor verhuurders waarbij we de verhuurder geheel ontzorgen.

Wat houdt vastgoedbeheer eigenlijk in?

Er zijn diverse financiële zaken die u moet regelen bij de verhuur van uw vastgoed. Het innen van de huur, de huurder wil graag een factuur ontvangen hoe doet u dat? En hoe zit het met de verrekening van de waarborg? Daarom kunnen wij het financiële beheer voor u uit handen nemen.

Uit ervaring weten we dat expats en huurders veeleisend kunnen zijn op het gebied van service, professionaliteit in vastgoedmanagement en persoonlijk contact. Met goed administratief beheer voldoen wij aan die eisen.

Technisch beheer is daarnaast een heel belangrijk onderdeel bij verhuur van uw onroerend goed. Een juiste afhandeling van de technische klachten kan een tijdrovende klus zijn. De huurder wil graag onmiddellijk geholpen worden bij een calamiteit. Daarom bieden wij onze huurders (en dus ook de verhuurders) deze service.

Wij zorgen dat alle beheertaken goed en professioneel worden uitgevoerd en u ontvangt uw huurpenningen en de borg en heeft geen contact met de huurders.

Tarieven The Housing Company Beheer

Wanneer u het beheer van uw onroerend goed uit handen wilt geven aan The Housing Company dan maken wij graag een afspraak met u om een op maat gemaakt tarief met u af te spreken.

Ons tarief voor het beheren van uw woning is namelijk afhankelijk van de volgende zaken;

- Onderhoud van het object bij aanvang van de samenwerking
- De grootte van het object
- Opleveringsniveau van het object (gemeubileerd, gestoffeerd of kaal)
- De locatie van het object

Als u meer informatie wenst over ons vastgoed beheer, dan komen wij graag naar u toe. U bent uiteraard ook van harte welkom op ons kantoor.

Makelaars | Vastgoedmanagers | VvE Beheer