The Housing Company

The Housing Company
Wilhelminasingel 118
6221 BL Maastricht

Tel: 043-3900399
Mail: info@thehousingcompany.nl

Vastgoedmanager

Totaal ontzorgen
Wat betekent dit? The Housing Company neemt alle technische en financiële zorgen rond uw onroerend goed uit handen, en zorgt tevens voor een optimaal rendement. Wij adviseren u bij het bepalen van uw vastgoedstrategie, verzorgen het dagelijks beheer van uw portefeuille en zorgen voor oplossingen bij leegstand.

Strategisch advies
Of u nu over één pand beschikt of meerdere, uw vastgoed vraagt continu om aandacht. Wij kijken met u mee of uw pand of portefeuille nog aan uw doelstellingen voldoet. Wij zijn op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt en weten van de actuele ontwikkelingen binnen en buiten de regio.

Dagelijks beheer

Laat het financieel, technisch en commercieel beheer van uw onroerend goed aan ons over en wij zorgen dat uw pand goed onderhouden blijft en uw huurders tevreden zijn. Daarbij hoort een correcte administratie en goed contact met de zittende huurders. We zijn 24/7 bereikbaar voor huurders en lossen eventuele vraagstukken dan ook snel op.

VvE beheer
Ook beheren wij diverse Verenigingen van Eigenaars. Wij voorzien u van advies en nemen de uitvoering graag van u over. The Housing Company is uw professionele partner voor o.a.:

  • Bestuurlijk beheer
  • Technisch beheer
  • Financieel en administratief beheer
  • Advisering

Projectmanagement
Om te kunnen blijven concurreren binnen de huidige vastgoedmarkt dient uw vastgoed zich aan te passen aan de veranderingen binnen deze markt. Wij helpen u daarbij en combineren alle expertise die binnen The Housing Company aanwezig is om leegstand te voorkomen en uw panden steeds weer te laten aansluiten bij de behoeften in de markt. Als daar een renovatie of zelfs transformatie voor nodig is, dan brengen wij de benodigde partijen bij elkaar en nemen wij het projectmanagement op ons.

Wilt u kennis maken, …
meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen, dan maken wij graag een afspraak met u via:
Telefonisch: 043 39 00 399
of per e-mail: beheer@thehousingcompany.nl

Makelaars | Vastgoedmanagers | VvE Beheer