The Housing Company

The Housing Company
Wilhelminasingel 118
6221 BL Maastricht

Tel: 043-3900399
Mail: info@thehousingcompany.nl

Expat services

Finding a home, away from home

Ook zijn wij gespecialiseerd in het vinden van passende woonruimte voor buitenlandse medewerkers (expats) en hun familie, die werkzaam zijn voor nationale en internationale bedrijven in (Zuid) - Limburg.

Allereerst starten we een proces dat begint met het inventariseren van uw behoeften en die van uw gezin; Wonen in de buurt van de school heeft de hoogste prioriteit, of misschien wilt u het liefst wonen in het midden van het centrum van de stad of juist net buiten het centrum, of is wonen in de nabijheid van een treinstation meer gewenst. Dit willen we graag weten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Zodra wij bekend zijn met al uw wensen, zullen wij op zoek gaan naar geschikte woningen en deze per e-mail aan u presenteren. Dit zijn niet alleen panden uit onze eigen huurportefeuille maar ook van collega makelaars.
Daarna wordt er een tour met een of meerdere bezichtigingen geregeld waarbij een van onze makelaars u zal begeleiden. Zo hoeft u niet zelf verschillende partijen te contacteren, maar wordt alles door ons gecoördineerd.

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de markt goed en kunnen wij u het beste adviseren over de huurprijzen, en zullen wij namens u onderhandelen om ervoor te zorgen dat u de optimale deal krijgt.

Nadat u een woning heeft geselecteerd, maken/of screenen wij de huurovereenkomst en coördineren wij alle benodigde transacties rondom de verhuizing inclusief betaling en nutsvoorzieningen.

De kosten voor home finding, inclusief het aansluiten van de utiliteiten, bedragen 75% van 1 maand huur (excl. btw)

Makelaars | Vastgoedmanagers | VvE Beheer